Groots in het kleine werk

Graafwerkzaamheden

We kunnen u ook helpen met graafwerkzaamheden. We hebben hiervoor 2 soorten machines, de zogehete 1.000 en 2.500. De ene is dusdanig klein dat we deze inzetten bij bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden in een huis. Onze kraan past namelijk in het huis waardoor je secuur kunt werken.
Omdat deze zo klein / compact is kunnen we dus ook door poorten zodat we gemakkelijker in de tuinen kunnen graven. We bekijken per project wat we inzetten.

De grotere is meer bekend en spreekt eigenlijk voor zich. Deze is ook breder maar wanneer je niet smal hoeft te zijn gebruiken we deze kraan.

Het beste kunt u me dan een mail sturen of bellen zodat we de werkzaamheden vooraf kunnen bespreken.

1000. Kg kraan

Met deze kleine krachtpatser kunne we vrijwel op alle plekke komen . Door zijn smalle omvang zijn we minimaal 80 cm breed en kunne we gemakkelijk het huis in rupsen of poort of schutting.

Zo kunnen we zonder spoor van vernieling veilig achter komen . We hebben bij deze kraan vrijwel alle uitrustings delen. Ook gemakkelijk om te weten is dat we in de zelfde afmetingen een rupsdumper hebben om zo gemakkelijk aan en afvoer van grondstoffen in huis of buitens huis kunnen regelen . Een goede vervanger voor de kruiwagen

2500 kg kraan

Deze kracht patser kan op veel plekken komen . Wij hebben alle uitrustings delen erbij . Van draaikantelstuk tot maaibalk voor de heg en alle maten bakken .
We kunne zo alle grondwerkzaamheden voor u uitvoeren.